Hirdetés

Nem csak a Halo Infinite miatt érdemes várni a decembert

|

Jön még néhány játék a hónap első felében, amikkel eltölthetjük a téli szünetet.

Hirdetés

Az eredeti tervhez képest 13 hónapnyi késéssel, de még idén megérkezik a Halo Infinite, aminek multijában már most is elmerülhetünk, egyjátékos kampánya pedig bekerül az Xbox Game Passbe. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül-e a 343 Industriesnak egy tényleg ütős FPS-t összedobnia, segítve ezzel, hogy a Microsoftnak még jobb éve legyen - a Forza Horizon 5, a Psychonauts 2 és az Age of Empires IV után kár lenne megtörni a sikerszériát.

Érkezik még a hónapban az új Syberia, ami talán nem lesz annyira bugos és félkész, mint a harmadik rész; jön a Five Nights at Freddy's sorozat új része, illetve a DayZ-ről ismert Dean Hall újdonsága, az Icarus. A januári, még szegényesebb listát is összeállítottuk, de talán bejelentenek még pár dátumot az év végéig, ha máskor nem, hát a december 10-ei The Game Awardson.

Hirdetés

2021. decemberi videojáték megjelenések - 1. hét

Century: Age of Ashes - december 2. - PC

Ha hosszú életű nem is lesz, néhány órán át biztosan jól szórakozunk majd a Playwing free-to-play játékával, amiben különböző képességekkel rendelkező sárkányok hátán indulhatunk csatába, és pörgős légi harcokban gyűrhetjük le ellenfeleinket látványos helyszíneken. 3v3-as és 6v6-os módok egyaránt lesznek, a hagyományos, TDM-szerű változat mellett kezdetben két egyedi módot is gyűrhetünk. A konzolos megjelenést 2022-re ígérik.

Solar Ash - december 2. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A Hyper Light Driftert is fejlesztő Heart Machine következő játékában Reit irányítjuk, aki egy neonszínű világban harcol bolygója megmentéséért. A mozgás nagyobb szerepet kap a játékmenetben, mint a harc. PC-re ideiglenesen csak az Epic Games Store-ból lehet majd megvásárolni.

Asterix & Obelix: Slap Them All! - december 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Olyannyira komolyan veszi az új Asterix és Obelix játékot a Microids, hogy még egy minden jóval megpakolt gyűjtői kiadást is árul majd belőle. A Slap Them All!-ban, ahogy azt neve is sugallja, pofonokat osztogatunk, a megszálló rómaiakat kell helyükre tennünk a két gall szerepében, akár egeydül, akár párban. Változatos minijátékok is várnak ránk, amikkel kikapcsolódhatunk, ha a beat 'em up stílusból elegünk lesz.

Chorus - december 3. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

A Chorust tavaly májusban, az Xbox nagy eseményén jelentették be, és ugyan nem kommunikáltak sokat róla ezt követően, azért így is izgalmasnak tűnik. A játékban egy tapasztalt pilóta, Nara kapja a főszerepet, célja pedig az, hogy űrhajójában ülve elpusztítson egy elnyomó, az egész univerzumot uralni kívánó szektát. A járművet külső nézetből irányíthatjuk, és számos különböző fegyver segítségével gyűrhetjük le támadóinkat, miközben szabadon bejárhatjuk az űrt, és opcionális feladatokat is teljesíthetünk.

Icarus - december 4. - PC

Dean Hall nevét a DayZ miatt ismerhettük meg, de 2014-ben új kalandok után nézett, és megalapította a Rocketwerkz stúdiót, mellyel számos műfajban kipróbálta magát. Az Icarus azonban egy PvE túlélőjáték lesz, amit egyszerre legfeljebb nyolc játékos játszhat kooperatívan. Helyszíne egy ellenséges idegen bolygó, melyet nem sikerült terraformálni, viszont a kutatók így is elég érdekesnek találják ahhoz, hogy újra és újra leugorjanak, gyűjtögessenek, építkezzenek, küzdjenek a túlélésért, majd megpróbáljanak visszatérni a biztonságot jelentő űrállomásra.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)