Hirdetés

Nem csak a Halo Infinite miatt érdemes várni a decembert

|

Jön még néhány játék a hónap első felében, amikkel eltölthetjük a téli szünetet.

Hirdetés

2021. decemberi videojáték megjelenések - 2. hét

This is the President - december 6. - PC

A This is the Presidentben az Egyesült Államok elnökeként kell helytállnunk, azonban elsődleges célunk nem az, hogy mindenki békében és boldogságban éljen, hanem hogy múltbéli, multimilliomos üzletemberként elkövetett bűneinket semmissé tegyük a 28. kiegészítés elfogadtatásával, ami minden elnöknek életfogytig tartó mentelmi jogot adna. Jól kell bánnunk munkatársainkkal, más országok vezetőivel, a médiával, és vetélytársainkkal is, fontos döntéseket kell hoznunk, amik komoly következményekkel járnak. Elnöknek lenni eleve nem egyszerű.

Hirdetés

Twelve Minutes - december 7. és 21. - PlayStation 4, PlayStation 5, Switch

Végül megosztó lett az Annapurna Interactive Daisy Ridley és James McAvoy főszereplésével készült időhurkos kalandjátéka, a Twelve Minutes, de hamarosan még többen mondhatnak róla ítéletet: december 7-én a PlayStation-ös, 21-én pedig a switches változat is befut.

Halo Infinite - december 8. - PC, Xbox One, Xbox Series X

Miután a 343 Industries tavaly úgy látta, a Halo Infinite nem lesz olyan állapotban az Xbox Series X és Series S megjelenéséig, hogy büszkén ráereszthesse a játékosokat, kért egy évnyi haladékot. Még most sem kapjuk meg a teljes élményt, decemberben csak az egyjátékos kampány jön, a kooperatív módra és a Forge-ra többet kell várnunk, a multiplayer pedig már részben most is játszható. Mindenesetre ismét Master Chief szerepében nézhetünk szembe egy idegen fenyegetéssel minden idők legtartalmasabb, legtöbb kalandot kínáló kampányában, a Game Pass előfizetőinek pedig nem kell további költségekkel számolniuk.

Monopoly Madness - december 9. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Stadia

A Ubisoft újabb Monopoly játékkal szeretné boldogítani az arra fogékonyakat. A Madnessben az átlagosnál rövidebb köröket játszhatunk, Monopoly City városain rohangálva gyűjtögethetünk erőforrásokat, vásárolhatunk és fejleszthetünk ingatlanokat, kiszúrhatunk ellenfeleinkkel, miközben igyekszünk megakadályozni, hogy ők is ezt tegyék velünk. Ha kell, akár egy bulldozert is segítségül hívhatunk.

Syberia: The World Before - december 10. - PC

Sajnos a harmadik Syberia játék nem hozta azt a szintet, amit a rajongók az első kettő után elvártak, de a következő jobb lehet. Ebben két párhuzamos idősíkon halad a történet: a távoli múltban egy 17 éves, feltörekvő zongorista, Dana Roze kalandjait élhetjük át a második világháború hajnalán, 2004-ben pedig a már jól ismert Kate Walkert irányítjuk, aki fogságban tengeti életét egy sóbányában. Hogy kettejük története hol ér össze, azt már a demóként szolgáló, ingyenesen elérhető prológus is sejteti, próbáljátok ki, mielőtt megérkezik a teljes játék.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)