Hirdetés

Nem csak a Halo Infinite miatt érdemes várni a decembert

|

Jön még néhány játék a hónap első felében, amikkel eltölthetjük a téli szünetet.

Hirdetés

2021. decemberi videojáték megjelenések - 3. hét

Among Us - december 14. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X

Rég elmúltak már azok az idők, amikor több százezren játszották egyszerre az Among Ust, de most új erőre kaphat a játék a PlayStation-ös és xboxos változatok segítségével. Mint azt már bizonyára mindenki tudja, a játékban űrhajósokat irányítunk, akiknek az a feladata, hogy megtalálják a köztük rejlő imposztorokat, és kilőjék őket az űrbe. Az InnerSloth, ha nem is kimondottan tempósan, de folyamatosan bővíti, nemrég például új szerepek jöttek, úgyhogy még nem áldozott neki le teljesen, meglátjuk, mit hoz a jövő.

Hirdetés

Alfred Hitchcok's Vertigo - december 16. - PC

A Pendulo Studiost Alfred Hitchcock 1958-as klasszikusa, a Szédülés ihlette meg, de a Vertigo című thriller kalandjáték nem követi szorosan a film eseményeit. Ed Miller váltig állítja, hogy amikor autóbalesetet szenvedett, felesége és lánya is vele utazott, de a roncsban senkit nem találtak. Terápia segítségével próbálják felderíteni, mi történt valójában.

Five Nights at Freddy's: Security Breach - december 16. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A Five Nights at Freddy's sorozat eddigi legkidolgozottabb része lesz a sorban nyolcadik Security Breach, melyben a Help Wanted eseményei után járunk. Egy fiatal, Gregory nevű fiút irányítunk, aki egy plázában ragad, melyet elleptek a gyilkos hajlamú robotállatok, és csak úgy menekülhet meg, ha elemlámpája, különleges karórája és egyéb eszközei segítségével feladatokat teljesít. Az egyik jelmez ráadásul emberi ellenséget rejt. Ezúttal szabadon mászkálhatunk, harcolnunk kell, sőt főgonoszok is támadnak ránk.

The Gunk - december 16.  - PC, Xbox Series X|S

A The Gunkban Ranit alakítjuk, aki egy furcsa, de változatos idegen bolygón találja magát, melynek tájait egy fekete trutymó lepi el és pusztítja. Rani azonban kesztyűje segítségével képes azt felszippantani, majd szkennerével még többet tudhat meg környezetéről.

A januári megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)