Hirdetés

Nem csak a PlayStation tulajok kapnak exkluzív Marvel's Avengers tartalmakat

|

Skinek és emote-ok várják azokat, akik konkrét boltokban veszik meg a játékot, épp most újítanak be egy processzort, vagy épp imádnak rágózni.

Hirdetés

Nyugalom, más exkluzív Marvel's Avengers karakterekről nem lesz szó a jövőben sem, viszont akadnak majd olyan skinek és emote-ok, amelyeket bizony nem kap meg minden egyes vásárló. Akad köztük pedig olyan is, amiből mi teljesen kimaradunk. 

Hirdetés

Az első exkluzív skincsomaghoz ugyanis a Verizon vagy Virgin áruházakban kell megvásárolni a Marvel's Avengerst. Itt tehát nem egy adott platform mellett kell letennünk a voksunkat, ha az alábbi vörös-fehér szettekben akarjuk viszontlátni kedvenc Marvel karaktereinket, hanem a két bolthálózat valamelyikében kell (illetve kellene) megvennünk a játékot.

A következő skineket viszont kizárólag PC-s játékosok zsebelhetik be, egészen pontosan azok, akik az Intel KA CPU-kat vásárolják meg, ezek ugyanis speciális Avengers csomagban érkeznek.

Végezetül a legfurább együttműködést kétségtelenül egy rágógumigyártóval kötötte meg a kiadó: a 5 Gum rágók scomagában ugyanis játékbéli valuta, vagy épp egy rágózó Ms. Marvel emote is lapulhat - más apróbb kozmetikai jóságokkal egyetemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)