Hirdetés

Nem csak álom az Eredet videojáték

|

Christopher Nolan kacérkodik az Eredet videojáték változatának elkészítésével.

Hirdetés

Elmondhatatlanul röstellem, hogy még nem ültem be megnézni az Eredetet, holott minden ismerősöm ódákat zeng annak nagyszerűségéről. Ők biztosan örülnének egy Inception: The Videogame-nek is.

Nos, Christopher Nolan rendező is hasonló állásponton van. Állítása szerint már készülődnek egy olyan, az Eredeten alapuló játék elkészítésére, amibe azok az ötletek kerülnének, melyek már nem fértek bele a mozifilmbe. Vajon melyek lehetnek ezek? És vajon minden álom egy pályát vagy küldetést jelentene? „Ez az amiről most beszélünk és amit hosszútávon tervezünk megcsinálni, az elkövetkező néhány évben." -mondta Christopher Nolan. Szeretettel várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)