Hirdetés

Nem csak az új konzolok miatt lesz izgalmas november

|

Persze a rivaldafény a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re irányul, de jön még néhány egyéb játék az év a játékipar számára legfontosabb hónapjában.

Hirdetés

Xbox Series X|S nyitócímek

Gears Tactics - november 10. - Xbox One, Xbox Series X|S

Kiválóan sikerült a PC-re tavasszal megjelent Gears Tactics, és már akkor is belengették a konzolos verziót, de erre mostanáig várnunk kellett. Az XCOM játékmenetét a Gears franchise elemeivel ötvöző játék a Series X és Series S egyetlen komolyabb nyitócíme, ha bírjátok a taktikázást, csapjatok le rá!

The Falconeer - november 10. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Ritkán játszhatunk madárként, de a The Falconeer pont erre ad lehetőséget. Titkok után kutathatunk, megküzdhetünk ellenséges szárnyasokkal, fejleszthetjük magunkat, és kihasználhatjuk az aerodinamika és a környezeti elemek nyújtotta előnyöket. Olyan, mint egy repülős játék, csak madarakkal és sárkányokkal.

Tetris Effect: Connected - november 10. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Nem gondoltuk volna, hogy lehet még fokozni a Tetris Effectet, de a fejlesztőknek volt egy jó ötlete: kooperatív és kompetitív, online és lokálisan játszható többjátékos módokkal dobták fel. Egyébként lenyűgöző a látványvilága és a hangulata, ha valaha is fontos volt nektek a Tetris, adjatok neki egy esélyt.

Yakuza: Like a Dragon - november 10. és 13. - előbb Xbox Series X|S, majd PC, PlayStation 4, Xbox One (később PlayStation 5)

A Yakuza sorozat PlayStation-exkluzív volt, és most eljutottunk oda, hogy a következő rész az Xbox Series X és S nyitócíme lesz, a PS5-ös kiadásra pedig márciusig várni kell. Ezúttal Ichiban Kasugát irányítva válhatunk hőssé, miután a főszereplő 18 évet eltöltött a börtönben. Nagy eltérés a korábbi játékokhoz képest, hogy a harc nem valós idejű, hanem körökre osztott.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)