Hirdetés

Nem csak az új konzolok miatt lesz izgalmas november

|

Persze a rivaldafény a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re irányul, de jön még néhány egyéb játék az év a játékipar számára legfontosabb hónapjában.

Hirdetés

PlayStation 5 nyitócímek

Megjegyzés: Igaz, hogy a konzol csak november 19-étől lesz elérhető, de a játékok már egy héttel korábban.

Bugsnax - november 12. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A Bugsnaxben egy olyan sziget az úti célunk, ahol félig bogár, félig édesség lények élnek. Egy újságírót irányítva fedezhetjük fel a környezetet, majd hamar kiderül, hogy nincs minden rendben, és csak mi segíthetünk ezen. A PlayStation Plus előfizetői egy hónapon át ingyen behúzhatják, jobb, ha éltek a lehetőséggel.

Godfall - november 12. - PC, PlayStation 5

A Godfall volt az egyik első, PlayStation 5-re bejelentett játék, így hát nem meglepő, hogy nyitócím lett belőle. Egy high fantasy világban az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk az apokalipszist, célunkat pedig különböző fegyverekkel való kaszabolással érhetjük el. A kalandnak akár három pajtásunkkal együtt is nekivághatunk. A kiadó a játék műfaját looter-slasherként definiálta, így készülhetünk arra, hogy folyamatosan egyre jobb cuccok esnek majd, és így válunk egyre erősebbé.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - november 12. - PlayStation 4, PlayStation 5

Nem túlzás azt állítani, hogy az előző generáció egyik legjobb játéka volt a 2018-as Marvel's Spider-Man. Az Insomniac valami fantasztikusat alkotott, és bár a folytatásnak még nem jött el az ideje, abszolút beérjük a Miles Moralesre fókuszáló spin-off per kiegészítővel. Peter Parker mentoráltjának szerepében, Harlem havas utcáit járva, régi és új képességeket használva küzdhetünk meg mindenféle gonoszokkal. Közben persze megismerhetjük Miles belső vívódását, küzdelmét új szerepével, és személyes dilemmáit. A játék villámgyorsan tölt, akár 60 fps-sel is játszható, támogatja a DualSense haptikus visszajelzését, és kihasználja a PS5 által kínált extra erőt, de PS4-en sem lesz rossz játszani vele.

Demon's Souls - november 12. - PlayStation 5

A Bluepoint a múltban olyan remake-ekkel érdemelte ki a rajongók elismerését, mint a Shadow of the Colossus vagy az Uncharted: The Nathan Drake Collection, most pedig a FromSoftware legendás játékát, a Demon's Soulst hozzák el modernizálva. A Dark Souls játékok elődjét a nulláról építették újra, így azoknak is újszerű lesz az élmény, akik PlayStation 3-on már találkoztak vele. Egy sötét fantasy világban démonokkal kell megküzdenünk, akik nem kegyelmeznek, és ügyességünket ugyanannyira próbára teszik, mint idegeinket. Aki a soulslike műfajt szereti, ezt se hagyja ki!

Sackboy A Big Adventure - november 12. - PlayStation 5

Bár most Astro a PlayStation elsődleges kabalája, azért Sackboyról sem feledkezett meg a Sony. A bájos kis figura ezúttal kalandra indul egy új platformerben, hogy megmentse barátait a gonosz Vextől, Craftworldöt pedig a pusztulástól.

Astro's Playroom - november 19. - PlayStation 5

Ahogy a PS4-hez és a PlayStation VR-hoz, úgy a PlayStation 5-höz is készült egy Playroom játék, mely a hardver új képességeit hivatott bemutatni. Az Astro's Playroomban a "PS5 belsejében" mászkálhatunk, egy aranyos kis robotot terelgethetünk, miközben megismerjük, mire képes a DualSense kontroller. Előre telepítve érkezik, feltétlenül ezzel kezdjetek, miután kibontottátok a masinát.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)