Hirdetés

Nem csak E3 lesz idén, a Summer Game Fest is visszatér

|

Geoff Keighley változtatásokat ígér a show kapcsán.

Hirdetés

Tavaly a koronavírus-járvány miatt teljes egészében elmaradt az E3, így a helyét a The Game Awards atyja, Geoff Keighley által szervezett Summer Game Fest vette át, amelynek keretében heteken keresztül kaptuk a streameket és bejelentéseket a játékipar képviselőitől. Bár ez folyamatos írnivalóval látta el a médiát és a kisebb halak is megkaphatták a reflektorfényt, feleslegesen el lett húzva és szinte követhetetlen volt a temérdek esemény. Idén ez másképp lesz.

A minap az Entertainment Software Association (ESA) hivatalosan is bejelentette, hogy idén már nem marad el az E3, viszont ezt is digitálisan rendezik meg június 15. és 17. között. A tervek szerint élőben közvetített bemutatókra számíthatunk majd a nagyobb kiadóktól, viszont még zajlik az egyeztetés az érintettekkel, így konkrétumok nem hangzottak el. Az E3 visszatérése azonban nem jelenti azt, hogy az expót helyettesítő Summer Game Fest visszavonulót fúj.

Hirdetés

A hivatalos Summer Game Fest fiók "új év, új színek" szöveggel erősítette meg, hogy 2021-ben is meg lesz tartva a show, azonban Keighley tweetjéből kiderült, hogy hallgatva a visszajelzésekre az idei felhozatal már sokkal sűrűbb lesz. A műsorvezető egy másik üzenetben hozzátette, hogy tavaly nehéz volt a helyzet a járvány miatt, és mindenképpen meg fogják hálálni a beléjük vetett bizalmat. 

Érdemes lesz a következő hetekben követni a Summer Game Fest Twittert, hiszen további infókat és utalásokat fogunk kapni arra vonatkozóan, hogy mikkel készülnek. Nemrég például az új Battlefield közelgő bejelentését osztották meg, szóval lesznek még itt meglepetések SGF és E3 fronton is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)