Hirdetés

Nem csak Sonic Frontiers játékmenet mutatott a Sega a franchise jövőjéről szóló livestreamben

|

Többek között animációs sorozat is készül a Netflixre Sonic és társai főszereplésével.

Hirdetés

Több mint 30 éve annak, hogy egy kék sündisznó először száguldott keresztül a tévénk képernyőjén szemel alig követhető tempóban. Ő volt Sonic, aki még azután is a Sega kabalafigurája maradt, hogy a cég 2001-ben, a Sega Saturn bukását követően kiszállt a konzolgyártók versenyéből.

Most is több, kékre festett, sündisznó formájú vasat tart a Sega a tűzben, amelyek közül a legizgalmasabb talán a széria első open world játékaként beharangozott Sonic Frontiers. Erről, valamint több más projektről mesélt a brandért felelős Ivo Gerscovich és a Sonic Teamet vezető Takashi Iizuka egy livestream keretében a Sonic Centralon.

Hirdetés

Előzetesen arra számítottunk, hogy a Sega itt fogja megosztani a nyilvánossággal a Sonic Frontiers megjelenési dátumát, ám ezzel továbbra is adósunk maradt, helyette más meglepetést kapott a közönség.

  • Változatlanul 2022 szerepel megjelenési időszakként a Nintendo Switchre PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re érkező Sonic Frontiers mellett, amelyben a nyitott játéktér felfedezése közben egy terebélyes skillfán oldhatjuk fel azokat a képességeket, amelyek nélkül kevés esélyünk lenne a győzelemre a nagyra nőtt ellenfelekkel szemben.
  • Készül egy animációs kisfilm is Sonic Frontiers Prologue címmel. Cselekménye értelemszerűen megelőzi a játék eseményeit.
  • Ennél jóval nagyobb volumenű vállalkozásnak ígérkezik a Netflix animációs sorozata, a Sonic Prime, amelyben felbukkan Shadow, a sündisznó is. Ez sem kapott premierdátumot, bár a trailer végén olvasható "coming soon" felirat arra enged következtetni, hogy nem kell rá éveket várnunk, legfeljebb csak pár hónapot.
  • Tavaly ünnepelte 30. születésnapját Sonic, az ebből az apropóból szervezett szimfonikus koncertshow világ körüli turnéra indul. A helyszíneket és időpontokat még homály fedi, annyi biztos, hogy egyik állomása a Brasil Game Show lesz októberben, São Paulóban.
  • Kapott egy trailert a több klasszikus cím felújított kiadását magába foglaló Sonic Origins is. Ez a kollekció június 23-án jelenik meg minden releváns platformra (Switch, PC, PS4, PS5, XO, XSX).
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


  • A Paramount Pictures bejelentette, a Sonic, a sündisznó 2 digitális és Blu-ray lemezes megjelenését augusztus 9-ére. Ez a kiadás többek között kivágott jeleneteket és bakiparádét tartalmaz, valamint egy animációs kisfilmet, amely a mozifilm cselekménye után játszódik.
  • Sonic, Knuckles és Tails jelmezek jönnek az ingyenesség útjára lépő Fall Guys: Ultimate Knockoutba.
  • A nyár folyamán a Sonic, a sündisznó 2 szereplőivel bővül a Sonic Forces és a Sonic Dash felhozatala. Szintén csatlakozik halloween környékén Mephiles the Dark, majd később, novemberben Super Shadow a Sonic Forces karaktereihez, míg Sir Percivallat a Sonic Dash és a Sonic Dash+ rajongói üdvözölhetik.
  • A Robloxon belül létrehozott Sonic Speed Simulator is kap új tartalmakat (Chemical Plant World Content) június 11-től.
  • Végezetül a Sega bejelentett egy sor licencmegállapodást: sportfelszerelésre, szobrok, szitanyomatok, játékfigurákra, sőt energiaitalra és PEZ cukorkákra is költhetjük a pénzünket. A Razer pedig Sonic vezeték nélküli kontrollert és töltőállomást szállít.

Elégedettek vagytok az idei Sonic Central bejelentéseivel, vagy többre számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)