Hirdetés

Nem Duke lesz a 3D Realms új bejelentése

|

Raphael Van Lierop-ot a Gamesutra munkatársai kérdezték a következő projektjükről, elhangzott egy reménykedő kérdés a Duke Nukem Forever-el kapcsolatban is, de a készítésről csak nemleges választ kaptak az újságírók. A készítő 3D Realms két nagy bejelentéssel készül, a következő hat hónapra.

Hirdetés

A Duke Nukem Forever mostanra már szinte egy üres viccé silányodott, hiszen fejlesztési ideje már kenterbe vert mindent, de nagy valószínűséggel soha nem fog megjelenni és mint egy örök legenda fog keringeni az internet berkeiben. Persze azt nem mondták hogy nem lesz Duke-nak új része, de minden jel arra mutat hogy két másik játékot fog bejelenteni a 3D Realms, amik közül az egyik lehet egy RTS program lesz, a másik várhatóan egy FPS. Minden esetre egyiknek se kívánunk Prey szintű késést, vagy mit ad isten egy újabb DNF-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)