Hirdetés

Nem egy Guitar Hero, de ettől még menő a Game Pass új ritmusjátéka

|

Érkezett egy új, nagyon laza ritmusjáték-szerepjáték hibrid, amit a megjelenés napján már pörgethetnek is a Game Pass előfizetői.

Hirdetés

A Microsoft bizony megtolja március végét: a srácoknak sikerült becsempészniük az MLB The Show 23-at a csodabérletükbe (ez már a harmadik alkalom amúgy, hogy a Sony baseballszériája Xboxra látogat, és a Game Pass katalógusában vendégeskedik), most pedig az Infinite Guitars csapott a húrok közé. Az elvileg 2022 végére tervezett ritmusjátékot végül elhalasztották, hogy "a lehető legjobb formájában jelenhessen meg".

Három hónappal a tervezett premier után most végre tényleg befutott, és az emberek egyelőre nem panaszkodnak a minőségét illetően.

Hirdetés

Az Infinite Guitars megpróbál szerepjátékos elemeket vegyíteni a ritmusjátékba, miközben elmeséli egy mechák által megtépázott világ történetét. Mindezt hozzáillő zenével és gyönyörű, rajzolt stílussal tálalja a NIKKO NIKKO csapata.

Egy ennyire menő indie játékért még fizetni is hajlandóak lennénk, de úgy néz ki, hogy erre most nem lesz szükség. Aki persze ódzkodik a Game Passtől az beszerezheti a Steamen is az Infinite Guitarst, ami egyébként a PC mellett még Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is megjelent.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)