Hirdetés

Nem egyhamar fog megjelenni a Hitman fejlesztőinek James Bond játéka

|

A stúdió álláshirdetései arra utalnak, hogy messze van még a James Bond játék fejlesztésének vége.

Hirdetés

Az IO Interactive következő kiemelt játéka a Hitman 3 lesz, amely január 20-án jelenik meg, de természetesen a stúdiónak már vannak tervei a távolabbi jövőre nézve is. Novemberben derült ki, hogy az MGM-mel, az EON Productions-szel és a Delphivel együtt egy új James Bond játék elkészítésébe vágtak bele, amiről egyelőre annyit tudni, hogy teljesen új eredettörténet lesz.

Úgy tűnik, hogy nem véletlenül kaptunk ilyen kevés részletet a projektről, mivel még a nagyon korai fázisban tart a fejlesztés. Legalábbis erre enged következtetni az a 14 álláshirdetés, amit az IO Interactive tett közzé a hivatalos honlapján nemrég a Project 007 kapcsán.

Hirdetés

A legbeszédesebb közülük a vezető koncepciótervezőé, akinek ki kell alakítania a játék stílusát, míg a rangidős animátor az animációk színvonaláért felel a koncepciótól kezdve a tényleges animációkig.

De a leginkább az jelzi a projekt kezdetlegességét, hogy továbbra is szakembert keresnek a gameplay director pozícióra, aki "fontos szerepet játszik a játék víziójának és általános minőségének létrehozásában, prezentálásában és fenntartásában".

Érdekes módon az IO Interactive egy másik, még be nem jelentett projekthez is toboroz munkaerőt, és a felhívások közül több is multiplayer specialistáknak szól, ami azt feltételezi, hogy a jövőben egy többjátékos címmel is jelentkezhet a csapat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)