Hirdetés

Nem enged majd össze mindenkit automatikusan az Apex Legends cross-play rendszere

|

A kontrollerrel játszóknak nem kell attól félniük, hogy PC-sek között találják magukat az Apex Legendsben.

Hirdetés

A cross-play egy csodálatos dolog, és nagyon örülnénk, ha még több játék támogatná a platformok közötti korlátlan átjárhatóságot, valamint a billentyűzet és egér használatát konzolokon. Utóbbi kapcsán még nem nyilatkozott a Respawn Entertainment, viszont ősztől az Apex Legends minden játékosa együtt játszhat, függetlenül attól, hogy PC-n vagy valamely konzolon vágna neki a kalandnak.

Hirdetés

Ez nyilván felveti azt a problémát, hogy a billentyűzet-egér kombót használók előnnyel rendelkeznek a kontrolleresekkel szemben, de az egyik fejlesztő, Jake Smullin TikTokon igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy csak akkor sorsolja össze a rendszer a konzolos játékosokat a PC-sekkel, ha a meccset kereső csapatban van egy PC-s.

Még nem tudjuk, pontosan mikor kerül be a cross-play támogatás, de amikor ez megtörténik, a játék Steamen és Switchen is elérhetővé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)