Hirdetés

Nem engedélyezték a Brothers in Arms: Furious 4 bejegyzését

|

A legfrissebb információk szerint a Brothers in Arms: Furious 4 márkanévként való használatát visszautasították.

Hirdetés

A Ubisoft és a Gearbox közösen szerették volna bejegyezni a Brothers in Arms: Furious 4 nevet, a USPTO (United States Patent and Trademark Office) azonban visszautasította kérelmüket, így tovább csúszhat a játék megjelenése.

Egy igen érdekes dolog miatt nem kapták meg az engedélyt: a kérelmet ugyanis elsődlegesen a Ubisoft nyújtotta be, társként jelölve meg a Gearboxot. A probléma csupán annyi, hogy a Brothers in Arms szériához tartozó minden jog a Gearbox kizárólagos tulajdonában van, így bármilyen kérelmet csak és kizárólag ők nyújthatnak be ezzel kapcsolatban. A kérelmet így újra be kell nyújtani, melynek feldolgozása akár egy évig is eltarthat, így a Brothers in Arms: Furious 4 nem biztos, hogy ezzel a névvel jelenik majd meg nyár végén, de az is lehet, hogy az egész projektet törlik vagy jövő évre csúsztatják. Érdekes, hogy egy ilyen apró probléma mennyi mindent megváltoztathat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)