Hirdetés

Nem éppen tökéletes a New World indulása

|

Végre megjelent az Amazon Games MMORPG-je, de a viszontagságos előzményekhez hűen ezúttal sem alakult zökkenőmentesen a történet.

Hirdetés

A 2016. szeptemberi TwitchConon az akkor még Amazon Game Studios néven futó Amazon Games rögtön három játékot is leleplezett, melyekkel a PC-s piacra szándékozott betörni. A Breakawayt és a Crucible-t azonban időközben törölték, így végül csak a grandizóus MMORPG-ként beharangozott New World maradt talpon.

Ennek 5 éves fejlesztése szintén nem nevezhető leányálomnak, a többszörös csúszásokon túl a nyári béta során még egy meglehetősen kínos, videokártyagyilkos bug is tépázta a játék hírnevét. A mai nappal viszont végre hivatalosan is lezajlott a rajt, így elvileg pont kerülhetne a fél évtizedes kálvária végére, de pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a megjelenés sem alakul túl fényesen.

Hirdetés

Elsőként (magyar idő szerint reggel 8 órakor) az európai szervereken indította el a mókát az Amazon, ám többen is arról számoltak be, hogy rettenetesen hosszú sorok alakultak ki, illetve olyanok is akadtak, akik egyáltalán nem tudtak beállni a várakozók közé, mert visszadobja őket a menübe a rendszer.

A jelentések szerint ráadásul még a sikeres bejutással sem garantált a szórakozás, egyeseknél ugyanis nem érzékeli a kattintásokat a játék, vagy csak simán stabilitási gondokat tapasztalnak. Az utóbbiak orvoslására a New World Twitter-fiókján még a délelőtt során bejelentették hogy újraindítják a közép-európai szervereket, ami 15 perces kiesést jelentett.

Mindezek mellett persze nem árt leszögezni, hogy egy nagyobb megjelenésnél sajnos nem ritkák az efféle problémák, így idővel talán az Amazonnak is sikerül simábbá varázsolni az élményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)