Hirdetés

Nem érdemes arra számítani, hogy új Elden Ring trailer jön márciusban

|

Aaron Greenberg, az Xbox ügyvezetője törte le a lelkesedésünket.

Hirdetés

Mivel az E3 az évek során egyre többet veszített jelentőségéből, az emberek meg úgy általánosságban bármikor szeretnek netes közvetítéseket nézni, szinte megjósolhatatlan, mikor ejti meg fontos bejelentéseit egyik-másik kiadó. A Sony is pár nappal korábban szólt, hogy State of Play lesz, és a Microsoft sem jelzi sokkal előbb, ha Inside Xboxot vagy bármilyen más bemutatót akar tartani. 

A napokban felmerült, hogy márciusban lesz egy xboxos műsor, melyen az Elden Ringről is hallhatunk majd végre új infókat, és ugyan az ilyen értesüléseket általában nem kommentálják, most Aaron Greenberg igyekezett lenyomni a hype-ot.

Hirdetés

Az Xbox ügyvezetője elmondta, mindig zajlik valami a háttérben, de a közeljövőben nem érdemes ilyen szintű bejelentésekre, bemutatókra számítani. Ezzel azt nem állította, hogy semmilyen Xbox bemutató nem lesz, csak hogy ha lesz is, nem várhatók hasonló erejű tartalmak.

Akárhogy is, mi figyelünk és várunk, illetve szólunk, ha lesz miről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)