Hirdetés

Nem érdemes túladni a kijátszott Dragon's Dogma játékon

|

Legalábbis az egyik fejlesztő, Hideaki Itsuno szerint.

Hirdetés

Szerinte a játékosok jobban teszik, ha nem adják el a végigjátszott Dragon's Dogma-t, mivel a közeljövőben számos újítás várható a játék fejlesztőitől.

A Capcom embere szerint a játék túlszárnyalta az eredeti elvárásokat, ezért kap még egy kis szeretetet. Sajnos a részletekbe nem ment bele, de hamarosan valami érdekeset fognak bejelenteni. Itsuno elmondta azt is, hogy a Dragon's Dogma sikere további munkára sarkallja őt, s reméli, hogy személyes karrierjének ez lesz a legsikeresebb darabja. Mivel tudjuk, hogy ő rendezte a nagysikerű Devil May Cry sorozatot ezért csak annyit tudunk neki üzenni, hogy sok sikert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)