Hirdetés

Nem fogja vissza az Xbox Series X-es játékokat az Xbox One

|

Phil Spencer szerint a játékfejlesztők tudják, hogyan csináljanak más-más hardvereken átívelő kalandokat.

Hirdetés

Elméletileg még idén megérkezik az Xbox Series X, ami hardverét tekintve némileg erősebb lesz, mint a PlayStation 5, szóval remélhetőleg elég jól megbirkózik majd a következő generációs játékokkal. Ráadásul a tervek szerint még egy darabig több olyan játék is készül, ami az új konzol mellett Xbox One-on is játszható lesz, ez pedig felvetett bizonyos kérdéseket a rajongókban.

Hirdetés

Egyesek ugyanis attól tartanak, hogy esetleg hatást gyakorol bizonyos friss játékokra az, hogy a gyengébb platformon is gond nélkül futniuk kell, ám az Xbox fejese, Phil Spencer szerint ez csak egy mém, és ő egy picit másképp vélekedik a témáról. Szerinte ugyanis a PC-s piac bizonyítja, hogy a fejlesztők bizony képesek arra, hogy olyan játékokat vagy motorokat építsenek, amelyek rengeteg különböző hardveren képesek működni. Persze a jobb teljesítmény és az új generációs dolgok üdvözlendők, de Spencer szerint nem kellene, hogy ezek kizárják a játékosok egy részét a mókából.

Kifejezetten jó lépésnek tűnik egyébként a Microsoft részéről, hogy a következő generációban is gondol még az Xbox One-felhasználókra, szóval remélhetőleg valóban nem lesz hatással az újabb játékokra a korábbi konzol támogatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)