Hirdetés

Nem fogjátok elhinni, de a Beyond Good & Evil 2 még mindig készül

|

Már fel voltunk rá készülve, hogy a Ubisoft ezt is kukázta, de úgy tűnik, hogy erről szó sincs.

Hirdetés

Megdöbbentő, hogy a kultikusnak számító Beyond Good & Evil folytatása 2008 óta nem tudott megjelenni, csak néha ad magáról bizonytalan életjelet. Tavaly novemberben az ismert iparági bennfentes, Tom Henderson arról számolt be, hogy azért van ez, mert a játék a fejlesztői pokolba került: hiányzik a projektből a kreatív iránymutatás, ami csak fokozódott, amikor Michael Ancel elhagyta a Ubisoftot 2020-ban.

Henderson szerint ezért a csapat attól tart, hogy a kiadó törölni fogja a projektet a problémás fejlesztés okán, valamint amiatt, mert nem illeszkedik a jövőbeli terveihez. Az pedig csak fokozta a bizonytalanságot, hogy nemrég a Ubisoft négy játékot is elkaszált, a kiemelt fontosságú Avatar: Frontiers of Pandorát pedig durván elhalasztotta

Hirdetés

Ilyen előzmények után mindenki fel volt rá készülve, hogy a Beyond Good & Evil 2 is a Ubisoft virtuális lomtárában végzi, de a legújabb fejlemények alapján nem ez a helyzet. Egy volt Blizzard-fejlesztő, Sarah Arellano ugyanis Twitteren bejelentette, hogy vezető íróként csatlakozott a projekthez.

Arellano kezdetben még rövid történeteket írt, majd a Vainglory-t is jegyző Super Evil Megacorpnál tevékenykedett narratív dizájnerként, ahonnan a Saints Row csapatához, a Volitionhoz tett egy rövid kitérőt, mielőtt a Blizzardhoz csatlakozott volna, hogy két évig a World of Warcrafton dolgozzon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Remélhetőleg Arellano érkezése friss vért pumpál a megfáradt projektbe, és a Ubisoft hamarosan konkrétumokkal is szolgál majd a Beyond Good & Evil 2 jövőjét illetően. Ki tudja, ha a Skull & Bones megmenekülhetett, akkor talán ez is. Ti reménykedtek még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)