Hirdetés

Nem fogjátok elhinni, de a Nintendo is rámegy a Fall Guys-őrületre

|

A Kirby's Dream Buffet ismerős kihívásra invitálja a játékosokat.

Hirdetés

Addig sem volt probléma a Fall Guys népszerűségével, amíg nem volt ingyenes, ám mióta mindenki előtt megnyitotta a kapuját a Mediatonic őrülete, azóta zsúfoltak a szerverek, az emberek színes babokat irányítva próbálnak az élre törni (még ha nem is feltétlenül éri meg nyerniük). A színes-bohókás versengést persze nem a Fall Guys fejlesztői találták fel, de addiktív játékuk hatalmas löketet adott a műfajnak, a tortából pedig megpróbálnak mások is harapni: köztük a Nintendo.

A vállalat ugyanis egy trailer kíséretében bejelentette a Kirby's Dream Buffet című projektjét, amely lényegében egy Fall Guys-szerű multis mókának tűnik a Nintendo egyik legismertebb karakterével, Kirbyvel a középpontban.

Hirdetés

A játékmenet alapján kajákkal teli akadálypályákon kell a kis lényekkel minél több ételt behabzsolni, és kilökni a többieket a guruló Kirbyvel. Az első információk alapján a játékot helyben vagy online is lehet játszani, noha a sajtóközlemény megjegyzi, hogy "a többjátékos módhoz további játékokra, rendszerekre és/vagy kiegészítőkre lehet szükség". 

A Kirby's Dream Buffet valamikor idén nyáron fog megjelenni, de a pontos dátum még nem ismert.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)