Hirdetés

Nem fogjátok elhinni: itt a Pokoli szomszédok remaster!

|

A semmiből érkezett Neighbours back From Hell ráadásul új platformokra is elhozza a jószomszédi iszonyt.

Hirdetés

Annyi franchise-ra tette rá a mancsát az évek során a THQ Nordic, hogy nehéz mindent számon tartani, és emiatt bizony hajlamosak vagyunk megfeledkezni azokról, amelyek nincsenek folyamatosan szem előtt. Emiatt már az is a meglepetés erejével zúdult volna ránk, ha a kiadó mindössze bejelenti a Neighbours back From Hell című remastert, ehelyett rögvest piacra is dobta több platformon.

Hirdetés

A néhai JoWooD talán legnagyobb sikereként könyvelhetjük el a Neighbours From Hell első és második részét, amelyek hazánkban is komoly népszerűségnek örvendtek hála a magyarított kiadásnak, és meglehetősen egyszerű szituációs humorának. A Pokoli szomszédok lényege ugyanis, hogy Woody, egy valóságshow szereplőjeként halálra szívatja atlétatrikós Mr. Rottweilert, aki persze mit sem tud a kamerákról.

A mindkét epizód újrakevert változatát magában foglaló Neighbours back From Hell mindösszesen 25 epizóddal, változatos helyszínekkel (sokfelé megfordulunk a szomszéd otthonától egy óceánjáró fedélzetén át a világ számos pontjáig), full HD-ban renderelt grafikával és megduplázott képfrissítési rátával debütált a mai napon a Steamen, továbbá PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)