Hirdetés

Nem fogsz örülni, ha anyád rád nyit, mikor épp a GOG aktuális akciós játékai közül csemegézel

|

Melegszik az idő, hát forrósodik a felhozatal: a GOG úgy döntött, hogy lenyesi a NSFW-játékok árát.

Hirdetés

Miközben a Steam az Xbox Game Studio játékait és a Hadest adja épp olcsón, a Good Old Games egy rizikósabb témába ugrott fejest. A GOG ugyanis most leakciózott egy rakás NSFW-játékot, melyek a sikamlósabb vizuális regényektől, a puzzle-ös csiklandozásokig terjednek.

Nyilván ezen a ponton talán senkinek sem kell kiemelnem, hogy ez a téma kifejezetten a felnőtteknek szól, de szerencsére a fiatalabb vagy szemérmesebb játékosok is bőven válogathatnak más kínálatokból - ott van például az előbb említett steames akció is.

Hirdetés

A GOG mindenesetre most az ismertebb, szexi japán játékokon át a hobbifejlesztők által készített címekig mindent akciósan árul. A House Partytól, a Lust Theoryn át, a Hunie Poppig mindent olcsón felmarkolhattok, már ha a lelkiismeretetek és pénztárcáitok kibírja. Egyébként még saját ajándékcsomagot is építhettek magatoknak a nagyobb megtakarítás kedvéért a MediBang novelláiból.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk az itteni felhozatallal, és a szokásoktól eltérően, most nem fogunk megkérni arra senkit, hogy a kommentekben meséljen a kedvenceiről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)