Hirdetés

Nem fogsz örülni, ha meghallod, milyen lesz az idei Need for Speed

|

Az anime stílus csak egy dolog, több olyan elemről is hallani, ami aggasztó az idén megjelenő új Need for Speed kapcsán.

Hirdetés

Utoljára 2019-ben bővült a Need for Speed sorozat a Heattel, ami ugyan jobban sikerült, mint a Ghost Games korábbi próbálkozásai (a 2015-ös reboot és a 2017-es Payback), de még így sem volt kimondottan jó, méltó a széria nevéhez.

Az Electronic Arts átnevezte és átpozicionálta a fejlesztőcsapatot, immáron EA Gothenburgként ismert és a Frostbite fejlesztésével foglalkozik, míg néhány fejlesztő ahhoz a Criterion Gameshez ment át, ami évek óta csak támogató stúdióként működik, az EA többi játékánál segít be, régen nem készített önálló játékot.

Hirdetés

A Criterion viszi innentől a Need for Speed szériát, de lehet, hogy nem a helyes irányba. Az EA a gyakran szivárogtató Tom Henderson értesülései szerint júliusban fogja bemutatni a november 4-én megjelenő új részt (a Skate 4-gyel és a FIFA 23-mal együtt), amiről úgy tudja, rajzfilmes grafikát kap, a karakterek dizájnja a Kertvárosi gettót (The Boondocks) idézi, az autókból pedig füst, szellő és tűz tör fel, amikor gyorsítanak, driftelnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az egyik játékmód, a Meetupok során a játékosok a térképen találkozhatnak és indíthatnak versenyeket. Henderson nem biztos ebben, de a cím Need for Speed: Unbound lehet.

Mindez önmagában még nem jelenti, hogy a játék rossz lesz, csak az, hogy a széria alapjaitól egészen távoli, ami visszatetszést kelthet. Meglátjuk hamarosan, hogy mi az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)