Hirdetés

Nem friss játék már a Civilization VI, mégis egy évre szóló Season Passt kap

|

Az új népek és vezetők mellett még friss játékmódokkal is készül nekünk a Firaxis Games.

Hirdetés

Még 2016 őszén jelent meg a Civilization VI, ami azóta két nagyobb kiegészítőt is kapott, sőt PC mellett számos egyéb platformra is ellátogatott. Közel négy évvel a megjelenés után már joggal gondolhatnánk, hogy a fejlesztők nem kívánnak többet foglalkozni a játékkal, de nagyon úgy tűnik, hogy ez nem igaz.

Hirdetés

Egy vadonatúj videóból ugyanis kiderült, hogy érkezik a Civilization VI-hoz a New Frontier Pass nevű csomag, ami egyfajta season pass lesz, tehát bizonyos időközönként kapnak új tartalmakat a megvásárlói. Összesen nyolc új civilizáció, kilenc vezető, illetve hat friss játékmóddal fogja bővíteni a Firaxis alkotását ez a pakk, tehát meglehetősen tartalmas kiegészítésről van szó.

A New Frontier Pass extra tartalmai összesen hat DLC formájában fognak bekerülni a játékba, és a tervek szerint kéthavonta érkeznek majd az újdonságok. Az első letölthető apróság, a Maya & Gran Colombia Pack május 21-én debütál, és valamikor 2021. márciusában fut majd be a season pass utolsó felvonása.

A hamarosan érkező Maya & Gran Colombia Pack egyébként két új civilizációt és vezetőt, egy Apocalypse nevű játékmódot, továbbá új városállamokat, nyersanyagokat és egyéb apróságokat hoz majd. A fizetős tartalmak mellett ráadásul ingyenes frissítésekkel is készül a Firaxis, amelyek természetesen minden játékos számára elérhetőek lesznek. Ha kíváncsiak vagytok, milyen felosztásban érkeznek majd az újdonságok, akkor feltétlenül ajánlott átböngészni az alábbi képet.

Ti várjátok már az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)