Hirdetés

Nem gondoltad volna, hogy Amerika Kapitány ennyire kemény

|

Csak nemrég tudtuk meg, hogy benne lesz Amerika Kapitány a Marvel's Midnight Sunsban, most pedig már egy tartalmas videóban is megnézhetjük őt.

Hirdetés

Gőzerővel készül a Firaxis Games csapatának berkeiben a Marvel's Midnight Suns, amiről egyre több információt tudunk meg, ahogy közeledik a megjelenés. A 2K nemrégiben elárulta, hogy Amerika Kapitány is szerepel majd a játékban, most pedig egy hosszabb videót is kaptunk, a karakterrel a központban.

A videóban alaposan szemügyre vehetjük a hőst, és a képességeivel is megismerkedhetünk. Azonnal feltűnhet, hogy egy különleges öltözéket is láthatunk, a szokásos piros-fehér-kék kombó helyett Steve Rogers egy fekete-arany, lángoló szerelésben harcol.

Hirdetés

A videó narrátora elmondja, Amerika Kapitány szinte teljes harctechnikája a pajzsra épül, ami nyilván senkit nem lep meg, ahogy az sem, hogy a védekezésen kívül rengeteg sebzést is ki tud osztani a vibrániumból készült eszközzel.

A képességei közt olyanokat találunk majd, mint a Brooklyn Handshake vagy a Shield Bounce. A karakter mozgása nagyon hasonlít a Marvel's Avengers-ből ismert Amerika Kapitányéra, aki szintén a pajzs hajigálásával oszthatta ki a legtöbb sebzést. Steve Rogers itt egyszerre lesz dps és tank, hiszen a nagy sebzés mellett hergelni is képes lesz az ellenfeleket, így azok őt célozzák majd a csapattársai helyett.

A Marvel's Midnight Suns október 7-én jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series gépekre, PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Nintendo Switch-re is elérhető lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)