Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy pont ebben mérhető a Hellblade 2 realisztikussága

|

Új értelmet nyer a cloud gaming fogalma.

Hirdetés

A lassan négy éve megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice emlékezetes kalandra hívott a pszichózis rejtelmeibe, így sokan várják már a 2019-es Game Awardson bejelentett folytatást, a Senua's Saga: Hellblade 2-t is.

Az már az első részből is nyilvánvaló volt, hogy a fejlesztő Ninja Theory nagy hangsúlyt fektet az élethű elemekre, amiből az új epizódban sem fognak engedni. Ezt bizonyította néhány hete a főszereplőt játszó színésznő is, aki a vlogján számolt be arról, hogy mi mindent vállalt be a valósághű alakítás kedvéért.

Hirdetés

Ezúttal pedig a Ninja Theory Twitter-csatornáján bukkant fel egy rövid kedvcsináló, amin a játék felhőformálási technológiájában gyönyörködhetünk. A 34 másodperces felvételen meghökkentő realizmussal vált viharosra a napsütötte égbolt.

A látványos animáció mögött a "flow maps" nevű technológia áll, amely lehetővé teszi, hogy a virtuális felhőzet természetes hatást keltve formálódjon és mozogjon az időjárás változásával.

A videót elnézve már nem lehet nagy gond a Hellblade 2 hangulatával, amin persze az első rész alapján nincs is mit csodálkozni. Már csak annak örülnénk jobban, ha az eredetileg az Xbox Series X induló címeként leleplezett játék megjelenési dátumáról is hírt adhatnánk, erről viszont sajnos nem posztolt a Ninja Theory.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)