Hirdetés

Nem haladnak túl jól a PC-s játékosok az Elden Ringgel

|

Vajon mi okozza, hogy a legtöbben még Godrick the Grafted csapásait sem élik túl?

Hirdetés

Hatalmas siker a FromSoftware legújabb kalandja, az Elden Ring, ami éppen annyit újított a csapat már jól bejáratott receptjén, hogy az hosszú ideig beszédtémát biztosítson a játékosoknak. Az Elden Ring PC-n is kiemelkedően népszerű, ami csak még furcsábbá tesz egy érdekes statisztikát a játékkal kapcsolatban. A Steam teljesítményeknek köszönhetően egészen jól monitorozható, hogyan áll a közösség.

Az Elden Ring steames profilját böngészve belefuthatunk érdekességekbe. A PC-s játékosoknak például a cikk írásának idején mindössze 63% győzte le Margit the Fell Oment, aki tulajdonképpen csak egy kapuőr, aki felméri, hogy a játékos készen áll-e az egyre nehezedő kihívásokra.

Hirdetés

A FromSoftware játékának első igazi ellensége Godrick the Grafted, aki után csak egyre nehezebb lesz a harcosok élete, ezt azonban sokan még nem tapasztalták meg, hiszen a PC-n játszók kevesebb mint fele győzte csak le az Elden Ring első igazi kihívóját. Vicces, hogy PS4-en és PS5-ön sem sokkal jobb a helyzet, ahol a játékosok körülbelül 54% van túl Godrickon.

A PC-s játékosok mentségére legyen mondva, hogy a hatalmas pénzügyi siker ellenére a FromSoftware-nek komoly kritikákkal kell szembenéznie a játék számítógépes teljesítménye miatt. A PC-s port sokszor küszködik a billentyűzet és egér támogatással, nincs ultraszéles monitorokra szánt felbontás és rendszeresen előforduló vizuális hibák is jelentkeznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #elden ring #pc #boss
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)