Hirdetés

Nem hiszed el: megint késik a Cyberpunk 2077

|

Már majdnem tényleg kész van a Cyberpunk 2077, de még mindig nem az igazi, úgyhogy a CD Projekt RED ismét arrébb tolta a megjelenési dátumot.

Hirdetés

Már egészen szürreális, ami a Cyberpunk 2077-tel történik. A játéknak eredetileg áprilisban kellett volna megjelennie, aztán szeptemberre, majd november 19-ére pakolták át, és azt hittük, ez már tényleg a végleges dátum. Elvégre október 5-én aranylemezre került, ami szinte minden játék esetében azt jelzi, hogy nem kell további csúszástól tartani.

De a Cyberpunk 2077 nem egy akármilyen játék, itt bizony még az utolsó utáni pillanatban is történhet valami, ami miatt a CD Projekt RED változtat korábbi tervein. 

Hirdetés

Adam Badowski és Marcin Iwinski közleményben tudatták a közönséggel, hogy az új megjelenési dátum december 10., ami három hét további várakozást jelent. Természetesen elnézést kértek, és megindokolták, miért kellett meghozniuk ezt a döntést.

Elmondták, hogy 9 verziót tesztelnek épp (Xbox One/X, Series S|X, PS4/Pro, PS5, PC és Stadia, de az új konzolok esetében még csak a kompatibilitásról van szó, a gépek lehetőségeit teljes mértékben kihasználó változatok jövőre jönnek), mindezt otthonról. Az aranylemezre írt változatot elküldték a sokszorosítóba, de folytatták a munkát, hogy a 0. napi patchcsel még jobbá tegyék a játékot, és sajnos rá kellett jönniük, hogy kevés időt hagytak maguknak. A legfontosabb, hogy a lehető legjobb játékot készítsék el, és ezért hajlandóak meghozni ilyen áldozatokat.

A Cyberpunk 2077-tel tehát 2077-ben játszhatunk majd, de még ne írjátok fel a naptárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)