Hirdetés

Nem hiszed el: sci-fi lövölde készül, de a Hasbro Nerf puskáival lehet lövöldözni benne

|

A Nerf: Legends egy családbarát FPS lesz a fejlesztők szerint.

Hirdetés

A játékipar képes a legváratlanabb helyekről ihletet szerezni, és olyan koncepciókat sikerre vinni, mint például a kocsikkal való focizás (Rocket League) vagy éppen a kidobós (Knockout City). Hogy a GameMill Entertainment próbálkozása is befut-e, azt még homály fedi, mindazonáltal a fejlesztőcsapat megpróbálkozik vele, hogy videojátékot faragjon a Hasbro nerf puskáiból. 

A Nerf: Legends egy futurisztikus világban játszódó arena shooter lesz, amelyben robotok garmadájával és bossok sokaságával kell szembenéznünk egy igazi fegyverarzenál segítségével - utóbbiak természetesen a gyártó valóban létező termékeiről (Mega, Ultra, Elite) lettek mintázva.

Hirdetés

A családbarát FPS-ként jellemzett lövöldében összesen 19 helyszínen fordulhatunk meg, lesz kampány és többjátékos módok (4v4 csapatalapú, 8 játékost támogató free-for-all) is, továbbá a testreszabható karakterek sem maradnak ki. Íme az első trailer: 

A készítők nagyban építenek majd a cross-playre is, így nem meglepő, hogy a Nerf: Legends októberben jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre is. 

Ti ki fogjátok próbálni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)