Hirdetés

Nem hiszitek el, megint elhalasztották a Dead Island 2 megjelenését

|

Egyre csak késik és késik a hányatott sorsú zombis játék, de legalább hamarosan ízelítőt kapunk belőle.

Hirdetés

Amennyiben vettek egy pillantás a 2023-as videojáték megjelenésekre, akkor hamar fel fog tűnni mennyire zsúfolt a február. Benne van a pakliban, hogy elszívják a levegőt egymás elől jobb sorsra érdemes játékok, ezért csupán idő kérdése volt, hogy elkezdjék kimenekíteni alkotásaikat a darálóból azok a kiadók, amelyek bizonytalanok a sikerben, pláne ennyire kiélezett versenyben.

Nem is kellett sokat várni az első jelentkezőre, az Embracer Group legfrissebb pénzügyi jelentéséből - amit később egy dedikált Twitter-bejegyzéssel is megfejeltek -, kiderült, hogy a fejlesztést a Yager Developmenttől, majd a Sumo Digitaltól megöröklő Dambuster Studios kapott még egy kis időt a Dead Island 2 csiszolgatására. Ez pedig azt jelenti, hogy elfelejthetjük a 2023. február 3-ára kitűzött premiert.

Hirdetés

Pánikra azonban semmi ok, ugyanis csupán kisebb csúszásról van szó, nem pedig arról, hogy már megint nulláról kezdik újra a fejlesztést. Természetesen a Dambuster srácai is tisztában vannak azzal, hogy milyen üzenetet hordoz a Dead Island 2 ismételt halasztása, de úgy gondolják, muszáj meghozniuk ez az áldozatot azért, hogy végül olyan játékot tehessenek le az asztalra, amit büszkén mondhatnak a magukénak.

Mintegy kárpótlásként pedig december 6-án egy részletekbe menő bemutatóval fognak jelentkezni, azaz nemcsak trailert kapunk, hanem a játékmenetet is alaposabban szemügyre vehetjük. Így pedig talán könnyebb lesz majd eldönteni, hogy valóban a 2023. április 28-án PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra megjelenő Dead Island 2-re akarjuk-e költeni a pénzünket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Embracer Group egyébként eredményes negyedévet zárt, az eladások 190 százalékkal nőttek a tavalyi év azonos időszakához (július-szeptember) képest. A fejlesztés alatt álló játékok száma pedig egy év alatt 197-ről 237-re emelkedett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)