Hirdetés

Nem hosszú, de ütős a Call of Duty: Vanguard launch trailere

|

Szinte már a küszöbön van az új Call of Duty megjelenése, de azért kaptunk egy újabb kedvcsinálót.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard lesz az Activision szériájának idei felvonása, amit a Sledgehammer Games készített, és a Battlefield 2042-vel ellentétben hangulatosnak ígérkező kampányt is kínál majd, de persze lesz multiplayer, és a zombik sem maradnak ki.

Az eddig látottak valószínűleg már meggyőzték a játékosokat arról, hogy szükségük van-e a friss részre vagy sem, de azért még jutott idő egy pörgős launch trailer elkészítésére is.

Hirdetés

A frissen közzétett videó tömören összefoglalja nekünk, hogy milyen módokat kínál a Vanguard, és természetesen bele is leshetünk röviden ezekbe a mókákba. Jól összeollózott anyagról van szó, a hangulatot pedig még tovább fokozza, hogy a The White Stripes társalapítójának, Jack White-nak az egyik számát választották a trailerhez.

Ha nem lesz csúszás, akkor a Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, és persze Series S-re. Jövőre pedig még képregény is érkezik a játék mellé.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)