Hirdetés

Nem igazán érdekli a PC-seket az Uncharted

|

Eddig minden Sony játék jobban startolt PC-n, mint az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Hirdetés

Jó ideje jelennek meg korábbi PlayStation-exkluzívok PC-re, és jön még pár a közeljövőben, ami eddig elkerülte a platformot (például a Sackboy és a The Last of Us Part I). Hamar abszolvált technikai hibáktól eltekintve mindegyik startja jól sült el, játékosok tízezrei ugrottak rá a Horizon Zero Dawnra, a Days Gone-ra, a Spider-Manre és a God of Warra is.

Valahogy azonban az Uncharted Legacy of Thieves Collection nem mozgatja annyira a Steam közösségét: a SteamDB adatai szerint a megjelenés óta eltelt egy hétben kevesebb mint 11 ezer volt az egyidejű játékosok számának csúcsa, holott Kratos kalandja 73.529-ig, Pókemberé 66.436-ig, Aloyé pedig 56.557-ig jutott, sőt, még a PlayStation 4-en az Unchartedeknél lényegesen szerényebben teljesítő Days Gone-t is 27.450-en játszották egyszerre a megjelenését követő napokban.

Hirdetés

Feltételezhetően sokakat eltántorított a vásárlástól az, hogy a sorozat első három része nem jelent meg PC-re, és valószínűleg nem is fog - hiába kerek önmagában az Uncharted 4 és a The Lost Legacy története, mégiscsak úgy az igazi az élmény, ha tudjuk, mi történt Nathannel, Elenával és Sullyval a múltban (ezt egyébként szuperül összefoglaltuk, ha csak ez tart vissza titeket, és megelégszetek az olvasással vagy videónézéssel, kattintsatok bátran).

Kíváncsian várjuk, a Sony megpróbálja-e menteni a helyzetet azzal, hogy elkészítteti a korábbi játékok remake-jeit is, vagy ennyiben hagyja a dolgot - végülis ha a The Last of Us Part I-t bevállalta, nem tartjuk ezt sem elképzelhetetlennek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)