Hirdetés

Nem indult jól az Empire of Sin, már dolgoznak a javításokon

|

Az Empire of Sin nem bírta kihordani a benne rejlő mérhetetlen potenciált, és összedőlt megannyi hiba és meggondolatlan döntés súlya alatt. De azért még ne temessük!

Hirdetés

Az Empire of Sin a bejelentése óta egy nagyon izgalmas játéknak ígérkezett, de a tesztek és a játékosok élményei alapján láthatóan nem sikerült beváltani a hozzá fűzött reményeket (jelenleg éppen 4,2-es felhasználó értékelés rontja tovább az amúgy sem fényes 66-os metascore pontszámot).

A játékot számtalan bug és hibás játékrendszer mérgezi, és ezek gyakorlatilag lehetetlenné teszik a taktikai noir élmény élvezetét. A jó hír az, hogy a fejlesztők nem fogják annyiban hagyni a dolgot.

A fejlesztés vezetéséért felelős Brenda Romero kiadott egy közleményt miszerint érkeznek a frissítések, és komoly hangsúlyt fektetnek a játék hibáinak kikalapálására.

Hirdetés

A bejelentés szerint új tartalmakra is számíthatunk, de valószínűleg most ezek gyártása kicsit háttérbe szorult, hiszen bőven van mit reszelni még az összképen.

Megjelenési dátumokat vagy ütemtervet még nem kaptunk, de jó tudni, hogy nem hagyják elhalni az Empire of Sinben rejlő hatalmas lehetőségeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)