Hirdetés

Nem játszhatsz a Warzone 2.0-val, amíg nem veszed meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

Igazából az sem számít, ha megvan az alapjáték, a battle royale akkor is dönthet úgy, hogy kizár a mókából.

Hirdetés

Furcsa bug ütötte fel a fejét a Call of Duty: Warzone 2-ben, ami kizárja a játékosokat a free-to-play mókából, amíg nem vásárolják meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t. Kicsit zavaros a helyzet, hiszen a két játék ugyanazt a klienst használja, mégis két különálló termékről beszélünk, és a játékosoknak nem kellene, hogy szükségük legyen a Modern Warfare 2-re, hogy játszhassanak a battle royale-lal.

Sajnos a hiba széleskörben elterjedtnek tűnik, és azok között jelenik meg a legtöbbször, akik már játszottak néhány meccset a Warzone-ban, és épp újba kezdenének. Amikor elindulna a várólista, felugrik egy ablak:

"Vedd meg a Modern Warfare 2-t, hogy mindenhez hozzáférést kapj."

A beszámolók szerint több játékmód is érintett, és a játék újraindítása sem oldja meg a problémát.

Hirdetés

Több felhasználó arról ír, hogy miután véget ért egy meccsük, a következőt már nem engedte elindítani a játék, a fenti üzenet után ugyanis nem indul el a keresés. A közösség kifejezetten kreatív, több bugot is tudtak orvosolni, erre azonban egyelőre nincs megoldás, a legrosszabb az egészben pedig az, hogy azokat is érinti, akiknek megvan a Modern Warfare 2.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A fejlesztők ezerrel kalapálják ki a különböző hibákat, nemrég például megoldottak egyet, ami megakadályozta a lobbik létrehozását, a felugró ablakos gond azonban még nem került fel a Warzone 2 trello táblára. Van egy bejegyzés, ami a letiltott play again gombot említi. Elképzelhető, hogy a hivatalos csatornán így jegyezték fel. Reméljük, hogy igen, mert ha nem, az azt jelenti, hogy az Infinity Ward radarjára egyelőre nem került fel az egyre többeket érintő hiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)