Hirdetés

Nem jelent meg Switchre az Elden Ring, mégis lehet majd utazás közben játszani

|

A FromSoftware újdonsága ugyanis a Steam Decken is teljesen működőképes, legalábbis a Valve szerint.

Hirdetés

Szinte egy emberként vetette rá magát a játékvilág jókora része a Dark Souls széria mögött álló FromSoftware legújabb kalandjára, ráadásul eddig nagyon úgy tűnik, hogy az Elden Ring a stúdió egyik legkiemelkedőbb alkotása lett. A George R. R. Martin közreműködésével készült akció-szerepjáték PC mellett jelenlegi és előző generációs konzolokon is elérhető, sőt a jövőben még akkor is magunkkal vihetjük, ha esetleg arra kényszerülünk, hogy sok időt töltsünk utazással.

A Valve ugyanis megerősítette, hogy az Elden Ring teljes mértékben működőképes a Steam Decken, ami azt jelenti, hogy nem csak otthonunk kényelmében merülhetünk majd el a FromSoftware kihívásokkal teli kalandjában. A kompatibilitási ellenőrzés során több kritériumnak is meg kell felelnie egy adott alkotásnak, ám úgy tűnik, hogy az Elden Ring rendben van.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játék alapértelmezett grafikai beállítások mellett szépen fut a hordozható gépen, és például a képernyőn megjelenő szöveg is olvasható.

Nyilván igazából akkor fog kiderülni, hogyan teljesít az Elden Ring a Steam Decken, ha valaki élesben is kipróbálja, de a Valve ellenőrzésének sikeressége mindenképpen biztató jel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)