Hirdetés

Nem kap több új tartalmat a Forza Horizon 4

|

Ma érkezett meg a Series 37 update a Forza Horizon 4-hez, de a Playground innentől másra fókuszál.

Hirdetés

A Playground Games a Forza Horizon 4 2018 szeptemberi megjelenése óta folyamatosan frissen tartotta a játékot, hetente váltották egymást az évszakok, új események, autók, kihívások érkeztek, dőlt a tartalom, és aki most vág bele, az akár 100 órán át is elautózgathat, mire mindent csúcsra járat. Az eddig bekerült tartalmak nem vesznek el, de a Series 37 update után változik a frissítési rend.

A Series 38-tól kezdődően ugyanis a Series 7-hez ugrunk vissza, innen haladunk 32-ig, így visszatérnek korábbi kedvencek, felfrissítve később bekerült funkciókkal. Autók és érdemi újdonságok nem lesznek, de tennivalók szép számmal.

Hirdetés

Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a csapat most már minden figyelmét a Forza Horizon 5-nek szenteli, mely november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Nem meglepő a döntés, és nem is vagyunk szomorúak; aki még nem végzett mindennel a Horizon 4-ben, annak itt a remek alkalom visszatérni vagy belevágni, aki meg már igen, annak nem kell sokat várnia a folytatásra.

Ha kipróbálnátok korábbi Forza játékokat, az Xbox Game Passben megtaláljátok őket, új előfizetőként vagy fél év után visszatérőként 300 Ft-ért 3 hónapnyi hozzáférést szerezhettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)