Hirdetés

Nem kapunk új infókat az Xbox Series X-ről a Tokyo Game Show Online-on

|

Hiába szerettük volna, nem a TGS 2020 lesz az, ahol a Series X tündökölni fog.

Hirdetés

Bár a minap újabb utalást kaptunk arra, hogy jön az Xbox Series S, amelynek beharangozására tökéletes alkalmat szolgáltatott volna a Tokyo Game Show 2020 Online, azonban hiába a digitális showra bejelentett online Xbox esemény, az Xbox Series X kapcsán hiú ábrándokat dédelgettünk csak. Noha a novemberi rajt egyre közelebb van, a Microsoft nem fog beszélni a szeptember végén tartandó TGS 2020 Online-on az Xbox Series X-ről.

Hirdetés

Legalábbis ez volt a hivatalos Xbox Twitter egyik posztjának lényege, amelyből kiderült, hogy az Xbox Japan ünnepeli fogja az eseményen a japán alkotókat és alkotásokat, frissítést hoz a PC-s Microsoft Flight Simulatorral kapcsolatban, a japán Minecraft közösségnek is készül valami kreatívval, illetve átveszik majd az elmúlt hónapok fontosabb bejelentéseit, viszont új next-gen részletekre nem érdemes számítani. 

Aki azonban így is kíváncsi rá, az szeptember 24-én, csütörtökön, hazai idő szerint 12:00-től kezdődően követheti a japán streamet, de egyébként is érdemes lesz odafigyelni a Tokyo Game Show 2020 Online-ra, mert olyan játékokról is szó lesz, mint a Resident Evil Village.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)