Hirdetés

Nem kell a Mass Effect Legendary Edition mindhárom játékát végigpörgetni a legjobb lezáráshoz

|

Viszont nagyon alaposnak kell lennünk az utolsó felvonásban, ha előtte kihagytuk az első két részt.

Hirdetés

Megérkezett közénk a Mass Effect Legendary Edition, ami megújult formában tárja elénk a BioWare sorozatának első három felvonását (vagyis hát főként az elsőt) kiegészítve azokat különböző extrákkal, így gyakorlatilag teljes pompájában élhetjük újra Shepard parancsnok legendás kalandját. Tekintettel arra, hogy egy trilógiáról van szó, a három rész története természetesen összefügg, így a legteljesebb élmény érdekében érdemes lehet az elejéről kezdeni az egészet, de a lezárás terén elvileg azt sem éri majd hátrány, aki egyből a harmadik részbe ugrik fejest.

Hirdetés

A trilógia cselekményére ugyebár nagy hatással van az, hogy milyen döntéseket hoztunk meg Shepardöt irányítva, és a Mass Effect 3-ban még arra is figyelnünk kell, hogy kalandozásunk során megfelelően felkészítsük a galaxist a Reaperek inváziójára. Az úgynevezett War Assetek magukba foglalják azokat a flottákat, fegyvereket, seregeket vagy szimpla tárgyakat, amelyek segíthetnek nekünk a fináléban, és még bizonyos személyek is ebbe a kategóriába tartoznak.

A galaxis felkészültségét a Galactic Readiness mutatja meg, és a Legendary Editionben eszközölt a BioWare némi változtatást ezen. Az új kiadásban a felkészültségre hatással van a trilógia során végzett tevékenységünk, de ez nem azt jelenti, hogy az egész kalandot végig kell pörgetnünk, ha a legjobb lezárást szeretnénk elérni. A stúdió szerint elég csak a Mass Effect 3-mal játszanunk, ha a legtöbb életet szeretnénk megmenteni, de ebben az esetben majdnem mindent meg kell csinálnunk a játékban.

Ti tervezitek újrajátszani az egész trilógiát, vagy csak egy-egy részre vagytok kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)