Hirdetés

Nem kell majd sokat várni a Pathfinder: Wrath of the Righteous konzolos változataira

|

Az előző résszel ellentétben már kevéssel a PC-s kiadást követően újabb platformokra látogat az Owlcat Games szerepjátéka.

Hirdetés

Igaz, hogy már nem olyan gyakoriak az izometrikus kameranézetet használó játékok, mint 20-25 évvel ezelőtt, de még mindig akad elég játékos, akinek a kedvéért megéri a fejlesztőknek ilyen jellegű projektekbe invesztálni.

Ebbe a halmazba tartozott a 2018-ban debütált Pathfinder: Kingmaker is, amely amellett, hogy a Dungeons & Dragons 3.5-ös kiadásának alapjaira támaszkodó Pathfinder asztali szerepjáték eddigi legjobban sikerült adaptációja, még az imént említett korszak CRPG-kiválóságai (Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment stb.) előtti főhajtásként sem vallott szégyent.

Hirdetés

Persze egyáltalán nem hibátlan játék a Pathfinder: Kingmaker, de számtalan javítással, tartalmi bővítéssel és a kényelmünket szolgáló fejlesztéssel rendesen kipofozta az Owlcat Games, mire konzolokra is megérkezett. A folytatás remélhetőleg csiszoltabb állapotban jelenik meg szeptember 2-án PC-re, ugyanis a kiadói teendőket ellátó Koch Media még idén ősszel a boltok polcain akarja tudni a PS4-es és Xbox One-os változatokat is.

A Pathfinder: Wrath of the Righteous egy új, eposzba illő történetet mesél el, amelyben már nem királyságunk megalapítása és felvirágoztatása a célunk, hanem a világ megmentése a dimenziókapukon keresztül támadó démoni hordáktól. És mivel olyan szerepjátékról beszélünk, amelyben a döntéseink következményeit is viselnünk kell, egyáltalán nem mindegy, hogy mi lesz a halandó lét korlátait meghaladó karakterünkből (angyal, démon, lich, sárkány stb.) a végén.

Valósidejű és körökre osztott rendszerben is megvívhatjuk majd harcainkat, melyek léptéke olykor stratégiai játékokéval fog vetekedni (értsd: nem csak a bajtársainkat vezetjük csatába, hanem kész seregeket), továbbá lesz egy állandó székhelyünk is (miután kicsavartuk előző tulajdonosa kezéből) Drezen erődvárosa képében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)