Hirdetés

Nem kell megvenned a Cyberpunk 2077-et, hogy kipróbáld a next-gen változatot

|

Egy demóval belenézhetsz a játékba, de azt csakis a PlayStation 5 és az Xbox Series X tulajok tölthetik le.

Hirdetés

A CD Projekt RED egy livestream keretében végre elárulta, hogy mikortól válik elérhetővé a next-gen Cyberpunk 2077, a nagy bejelentés pedig az volt, hogy mostantól. Az új változatok szebb látványt, okosabb MI-t és különböző kényelmi funkciókat ígérnek, de persze nem muszáj elhinnünk azt a fejlesztőknek, hogy rózsás a helyzet, saját magunk is megtapasztalhatjuk. 

Hirdetés

A PlayStation 5 és az Xbox Series X tulajok ugyanis már tölthetik a Cyberpunk 2077 új generációs demóját, amivel a játék első öt óráját próbálhatjuk ki, vagyis azelőtt tesztelgethetjük, hogy mennyit fejlődött a CD Projekt RED sci-fi akció-szerepjátéka, mielőtt megvásárolnánk azt. Természetesen az itt elért eredmények továbbvihetőek, ha úgy döntünk, hogy megvesszük a teljes kiadást. 

A demót ráadásul 4K/60 fps kombóval, vagy 30 fps és ray-tracing duóval is játszhatjuk, és próbálgathatjuk a PS5 haptikus visszacsatolásának, illetve adaptív ravaszainak támogatását is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti adtok a Cyberpunk 2077-nek még egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)