Hirdetés

Nem kell sokat várni a Monster Hunter World: Iceborne következő frissítésére

|

A járvány nem kímélte a Capcom időrendjét sem, de lassan minden helyre áll náluk is, és kiereszthetik cellájából a legújabb szörnyeteget.

Hirdetés

A COVID-19 a játékipar szinte minden szereplőjét érintette, ez nem volt ez másképp a Japánban üzemelő Capcomnál sem. A kialakult helyzet miatt az egyik fontos tartalmi frissítés, a Monster Hunter World: Iceborne Update 4 a vártnál jóval később készült el, de a várakozásnak lassan vége. A jövő héten végre szembe nézhetünk Alatreonnal.

Hirdetés

A Capcom azt tervezi, hogy július 3-án, délután 2-kor tartanak egy közvetítést, ahol beszámolnak a frissítés új szörnyéről, az azon túli újdonságokról, és hogy mit terveznek az Update 4 után.

A fejlesztők június 10-én nagy örömmel értesítették a rajongókat, hogy a Japán kormány feloldotta a vészhelyzeti korlátozásokat, így zavartalanul folytatódhat a munka az Iceborne tartalmi csomagjain. Kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk majd a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)