Hirdetés

Nem kell sokat várnunk a következő Xbox Series X eseményre

|

Phil Spencer minél előbb szeretne még többet beszélni az új konzolról.

Hirdetés

Bár Gabe Newell már tudni véli, hogy melyik újgenerációs konzol lesz a jobb, azért mi ne ítéljünk elhamarkodottan. A Sonynak és a Microsoftnak is van még mit mutatnia a masinák megérkezéséig, ahogyan tették azt az elmúlt hetek során. Az Xbox Games Showcase nem is olyan régen zajlott le izgalmas játékokat felvonultatva, de még nem lőttek el minden puskaport. 

Hirdetés

Az Xbox fejes Phil Spencer nemrég az iJustine YouTube csatornának mesélt arról, hogy mikor számíthatunk a következő Xbox eseményre. Elmondása szerint nagyon szeretne még többet beszélni a cég terveiről, és előreláthatólag augusztusban kerül erre sor.

Egy nyár végi event azért is ígérkezik különlegesen érdekesnek, mert egyes pletykák szerint itt fogja a Microsoft leleplezni a Series X olcsóbb és kevésbé erős változatát, a Lockhartot, valamint sokan reménykednek benne, hogy végre kapunk egy árcédulást és megjelenési dátumot is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)