Hirdetés

Nem kell sokat várnunk a Resident Evil 4 remake Mercenaries módjára

|

Befutott a megjelenési dátum a Mercenaries módhoz, ezt azért ki fogjuk bírni valahogy.

Hirdetés

A Resident Evil 4 remake az év egyik legjobb élményét szállította le így március közepén, legalábbis a házi Resident Evil rajongó kollégáknak biztosan.  Az egyetlen szépséghibája a cuccnak, hogy a várva várt Mercenaries mód sajnos nem egyszerre érkezik a játékkal.

Míg maga a Resident Evil 4 remake ma már megnyílik mindenki előtt, a horda-mód sajnos elérhetetlen még, és persze mindenki azt találgatta, hogy mikor számíthatunk a kellemes szórakozást és kihívást ígérő játékmódra. Ezzel kapcsolatban azért most érkezett pár jó hír.

Hirdetés

Egyrészt kiderült, hogy a "pár hét várakozás" tényleg csak pár hetet jelent: a Mercenaries DLC pontosan április 7-én érkezik, így mire befejezetiek a sztorit, addigra már nyomhatjátok is hordák elleni küzdelmet. Másrészt a DLC áráról is lerántották a leplet, ami pontosan 0 forint, mivel ingyenes frissítésként fut be. Ezt erősen sejtettük, de mindig nyugodtabbak vagyunk egy hivatalos megerősítés után.

Innentől nincs más hátra, minthogy nekiveselkedjünk a teljesen felújított klasszikusnak. A Resident Evil 4 ma érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)