Hirdetés

Nem készül Star Wars Battlefront 3, bármit is állítanak a pletykák

|

A SteamDB-re került fel a Star Wars Battlefront 3 adatlapja, de gyorsan kiderült, hogy valaki vicces kedvében vezette tévútra a játéksorozat rajongóit.

Hirdetés

A 2000-es évek egyik legsikeresebb Star Wars szériája kétségtelenül a Battlefront volt, melyhez bizony készült egy harmadik rész is a Free Radical stúdió égisze alatt, azonban ezt azután kukázta a LucasArts, hogy a játék szinte már készen volt. Egy pillanatra felcsillant a remény, hogy az EA előkotorja a régi fájlokat, és felújítva kiadja a jobb sorsra érdemes projektet, de mindez hiú ábrándnak tűnik. 

Hirdetés

A SteamDB-n tűnt fel a Star Wars: Battlefront III adatlapja, melyet a leírás szerint egy a Steamen talált felhasználói feltételekre vonatkozó szerződés alapján raktak össze, azonban erről gyorsan kiderült, hogy teljes egészében hamisítvány. Az ebben megemlített fejlesztőcsapat, a Haze Studios nem is létezik, ezután pedig a SteamDB hivatalos kommentje is megérkezett: "Ez hamis, nem hivatalos."

Az adatlap azóta megváltozott, és Unity App Student Project néven fut, a korábbi Star Wars Battlefront: Elite Squadronból vett borítókép helyett pedig az amerikai politikus, Joe Biden fotója került fel, ami árulkodik arról, hogy mennyire komolyan vehető forrásból jöhetett a "szivárgás". Így tehát a Star Wars Battlefront III tovább gyarapítja az el nem készült SW játékok gyászos listáját, ha pedig valahol olvastok róla, nem árt tisztában lenni azzal, hogy ez kamu.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)