Hirdetés

Nem kizárólag a CD Projekt Red miatt volt borzalmas állapotban a Cyberpunk 2077?

|

Friss információk szerint egy másik brigád is hozzátette a magáét a csúfos induláshoz.

Hirdetés

A 2020-as év egyik hatalmas bukása lett a Cyberpunk 2077, amit hosszú évekig vártak a játékosok, aztán olyan állapotban jelent meg, ami még a fércmunkákkal teli videojáték-iparban is viszonylag ritkának számít, főleg egy ilyen ismert csapat esetében. Szerencsére azóta sokat javult a helyzet, jóval élvezhetőbb már a kaland, mint korábban, de érthető módon a fejlesztés körüli sztori továbbra is egy érdekes téma.

Előkerült egy friss dokumentum, ami alapján nem csak a CD Projekt Red hibáztatható azért, mert gyatra állapotban jelent meg a Cyberpunk 2077. A probléma egyik nagy oka az infók szerint egy külsős csapat, a Quantic Lab lehetett, amelynek az volt a feladata, hogy ellenőrizze a játék minőségét, de látszólag nagyon nem volt alkalmas erre a munkakörre.

Hirdetés

A dokumentum alapján a Quantic Lab szimplán túl kicsi volt ahhoz, hogy megfelelően tesztelni tudja a Cyberpunk 2077-et és megtalálni az összes rejtőzködő hibát. Itt felmerülhet a kérdés, hogy akkor a CD Projekt Red miért bízta meg őket ezzel, de úgy tűnik, hogy a problémák sajnos csak később derültek ki. A Quantic Lab ugyanis az igazság elmondása helyett túlértékelte munkatársainak képességét, méghozzá azért, nehogy elveszítsék a munkát. Sőt, állítólag még a csapat összetételéről is hazudtak, mivel sokan kifejezetten tapasztalatlanok lehettek az ilyen jellegű munka kapcsán.

A dolog vége sajnos az lett, hogy a játékosok fedezték fel azokat a bugokat, amiket elvileg a Quantic Lab csapatának kellett volna. Ez nyilván kevés vígasz azoknak, akik kénytelenek voltak visszakérni a pénzüket a játék indulása után, de azért picit árnyalta a helyzetet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)