Hirdetés

Nem kizárt, hogy egymás mellett harcolhatnak majd a World of Warcraft ellenséges frakcióinak tagjai

|

Előfordulhat, hogy allisok és hordások egymást segítve küzdenek egy közös ellenség ellen.

Hirdetés

Miután a Shadowlands jelentős lökést adott a World of Warcraftnak, a Blizzard biztosan nem fogja elengedni a játékot, számíthatunk frissítésekre a következő években is. Van ugyanakkor egy probléma, ami megoldásra vár: nincs teljes egyensúlyban a Szövetség és a Horda oldalán játszók száma.

Ion Hazzikostas rendező még a BlizzCon 2021 során beszélt arról, hogy bár a két fél közti rivalizálás továbbra is a WoW egyik legfontosabb eleme, és mindenképp meg akarják tartani, előfordulhat, hogy a nem túl távoli jövőben mindenki együtt raidelhet vagy teljesíthet Mythic+ dungeonöket. Ezzel küszöbölnék ki, hogy egyes szerverek kevésbé népszerűek, illetve hogy a játékosok nem választhatnak teljesen szabadon, mert ha a haverjaik az egyik oldalt preferálják, ők meg a másikat, nem tudnak együtt játszani.

Hirdetés

Hazzikostas elmondta, a Mists of Pandaria idejében, miután az orkok és a trollok olyan képességeket kaptak, amikkel jóval erősebbé váltak, mint az allis karakterek, sokan álltak át a horda oldalára. A hardcore játékosok és a közösségi élményeket keresők szintén ezt az oldalt preferálják, mert nagyobb a guildválaszték, és ha egy nem válik be, könnyebben találnak másikat, valamint a Mythic+ dungeonökhöz is egyszerűbb társakat találni.

Nem ígérte meg, hogy a közeljövőben javulni fog a helyzet, de a téma a prioritási lista elején áll, ahogy a szerverek népességének témaköre is. Továbbra is figyelik a népességet, és a kevésbé népszerű világokat összeolvasztják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)