Hirdetés

Nem lehet panasz a XIII remake fegyverkínálatára

|

Pazar arzenál gondoskodik arról, hogy 2020-ban is szórakoztató legyen az FPS-be oltott kémtörténet.

Hirdetés

Közeledve a karácsonyhoz, ezzel együtt pedig a PlayStation és Xbox konzolok őrségváltásához, az ember némileg hajlamos megfeledkezni arról, hogy a legjobban várt címek listáján előkelő helyen szereplő, nagy költségvetésű alkotásokon túl is van élet. November 10-én érkezik például a kultikus XIII remake-je (PC-re, PS4-re és Xbox One-ra), amelynek sikerében láthatóan bízik a Microids kiadó, különben aligha küldené ringbe az év legsűrűbb időszakában.

Hirdetés

A 2003-as eredetit annak idején még a Ubisoft karolta fel, mi pedig mindmáig kellemes emlékeket őrzünk róla legalább annyira a képregények világát megidőző cel-shaded grafika, mint a filmbeillő kémtörténet és az élvezetes játékmenet miatt. Ezért is örülnénk annak, ha a remake sem okozna csalódást, az alábbi trailert elnézve biztos, hogy az arzenálon semmi sem fog múlni.

A csáklyától a távoli hallgatózást elősegítő mikrofonig számos kütyü áll majd a rendelkezésünkre, ellenfeleinket pedig változatos fegyverekkel segíthetjük át a túlvilágra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)