Hirdetés

Nem lesz Aliens RPG?

|

Az Alien fanok egyik szeme sír, a másik nevet. A Sega kavar a címekkel, és a fejlesztőkkel.

Hirdetés

A Sega a minap jelentette be, hogy a Rebellion készíti az Aliens VS Predatort. Ez egyrészt ugye jó hír, hiszen a legendás játék folytatását szívesen látjuk. Az már nem annyira jó hír, hogy ennek okán a Colonial Marines valószínűleg sokat késik. Az még rosszabb, hogy a pletyka szerint az Obsidian által készített RPG változat pedig talán sosem készül el. Úgy tűnik a Sega nem látott elég potenciált egy Aliens RPG-ben, és törölte a projektet. Az Obsidian erre reagálva, állítólag húsz alkalmazottjától válik meg. Egyelőre kezeljétek a hírt pletykaként, hiszen a Sega hivatalosan csak azt mondta, amit ilyenkor szokás: "Nem reagálunk spekulációkra, és pletykákra". Meglátjuk, de én sajnálnám nagyon, ha nem lenne Aliens RPG.

 

alien_2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)