Hirdetés

Nem lesz Assassin's Creed 2 demó

|

A Ubisoft közleménye szerint ne is várjunk játszható demót az Assassin's Creed 2 esetében.

Hirdetés

Sajnos van ami nem változik. Ahogyan az Assassin's Creed esetében már láthattuk, a Ubisoft nem kedveli a demókat. Így fordulhat elő, hogy indoklás nélküli közleményt adott ki a kiadó, melyben közölték a rossz hírt: márpedig Assassin's Creed 2 demó nem lesz!

Sajnos manapság egyre gyakrabban fodrul elő, hogy nem érkezik játszható demó az agyonhypeolt játékok esetében (sem), pedig néha nagyobb a füst, mint a láng. Az Assassin's Creed 2 esetében úgy tűnik nem ez a helyzet, ettől függetlneül jól esett volna egy demó. Indoklás nincs a Ubsifot részéről, de még az elős rész esetében azt mondták, hogy a sandbox jellegű hatalmas játéktér miatt elképesztő nehézségekbe ütközne a demó összeeszkábálása. Mivel az Assassin's Creed 2 játékmenete nagyjából hasonlít az elődhöz, így az ok nyilván most is fennáll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)