Hirdetés

Nem lesz belső nézet a GRID 2-ben, mert a játékosok nem szeretik

|

Ha az autóverseny-játékok műfajában van valami, ami megosztja a játékosokat, az a belső nézet - gondolhatnánk elsőre.

Hirdetés

Bár a legtöbben kívülről szeretik nézni autójukat verseny közben, akadnak olyan játékosok, akik a motorháztetőn/első lökhárítón elhelyezett kamerát vagy a realizmus felé húzó, versenyzői szemszögből való játékot részesítik előnyben.

Az utóbbi csoportba tartozóak túl kevesen vannak ahhoz, hogy érdemes legyen a GRID 2-be is beépíteni a funkciót - árulta el a Clive Moody, a játék vezető producere. A statisztikákat saját adatok alapján állítják össze, melyeket a szervereken gyűjtenek a játékosoktól, így nem csak néhány megkérdezett személy elmondása alapján tudják átalakítani a következő részek játékmenetét. A GRID 2-ben nem adatik majd meg a belső nézet használatának lehetősége, a Codemasters Racing játékaival játszó személyek közül ugyanis kevesebb mint öt százalék választotta azt. Az így felszabadult memóriát a környezet csiszolására, az élmény tökéletesítésére használhatják. Nagyobb felbontású textúrákat fognak alkalmazni mind az autók, mind a környezet esetében, de a döntés a mozgásfizikát is pozitívan érinti. Nektek hiányozni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)